Traineeship Programma

GEO2 Engineering is een geotechnisch ingenieursbureau en levert geotechnische adviezen voor projecten in het binnen- en buitenland. De kerngedachte hierbij is: meedenken met de klant, geen kant en klare oplossingen maar voor elke specifieke situatie een passende en bouwbare oplossing.

Momenteel zijn er 10 personen werkzaam bij GEO2, variërend van junior adviseur geotechniek tot lead engineer geotechniek.

Wij hebben speciaal voor starters een traineeship programma ontwikkeld. Je wordt als trainee opgeleid tot (junior) adviseur geotechniek. Gedurende de loop van het traineeship werk je mee aan meerdere projecten, je krijgt ruim de tijd om te leren volgens het learning on the job principe aangevuld met specifieke vaardigheden die je nodig hebt voor de functie van (junior) adviseur geotechniek. Naast dat je een marktconform salaris ontvangt bieden wij je ook diverse op maat gemaakte vakinhoudelijke trainingen en bestaat er extra aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Met als bijzondere mogelijkheid om  gedurende 3 maanden je verder te ontwikkelingen bij een internationaal en toonaangevend ingenieursbureau in Londen.

Voor wie?

Het traineeship programma is bedoeld voor nieuwe medewerkers die de Nederlandse taal vaardig zijn en die als junior adviseur geotechniek bij GEO2 Engineering B.V. aan de slag gaan. Na de proeftijd gaan we van start met het 24 maanden durende programma.

Doel:

Jezelf ontwikkelen als een allround geotechnisch adviseur.

Hoe dan?

GEO2 biedt je een uniek programma om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van:

  • Geotechnische bouwkunde
  • Projectmanagement
  • Communicatie- en presentatie
  • Technisch schrijven
  • Stress en tijdmanagement
  • Praktische probleem oplossen

Wat nog meer?

Mogelijkheid om bij een toonaangevend geotechnisch ingenieursbureau A-Squared Studio in Londen, www.a2-studio.com het geotechnische kunst(werk)je af te kijken gedurende een periode van 3 maanden.

Persoonlijke coach

Gedurende je traineeship programma word je begeleid door een ervaren collega waarmee je kunt sparren.

Resultaat 

Bij afronding van het traineeship heb je:

  • Inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten als adviseur
  • Een steile leercurve doorgemaakt, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak
  • Gewerkt aan diverse complexe (internationale) projecten.

Meer info?

Neem contact op met Paula Veldkamp via info@geo2.nl of bel naar 06-81140631.